Naar boven
 
085 070 4777

Wildlands Adventure arrangement

Wifi beschikbaar rond het hoofdgebouw !
Speciale arrangementen

Lees alles over onze speciale arrangementen en beleef een unieke vakantie op de Tien Heugten.

Bekijk alle arrangementen
Bekijk alle fotos
Type: Kampeerplaats
Aantal personen: 2
Recreatiepark De Tien Heugten
Westdorperstraat 29
9443 TM Schoonloo
Tel: 085 070 4777
Ligging
Omgeving
Faciliteiten
Kenmerken
Foto's
Kaart

Op de gezinscamping kunt u terecht met caravans en tenten voor maximaal 6 personen. De ruime kampeerplaatsen (ca. 100 m2) zijn gesitueerd op aparte veldjes met diverse speeltoestellen. Er is keuze tussen standaard kampeerplaatsen, voorzien van 6 ampère elektra-aansluiting of  comfort kampeerplaatsen. Deze plaatsen hebben een 10 ampère elektra-aansluiting, de mogelijkheid tot aansluiting op CAI televisie (uw televisie dient Full-HD te zijn) en een wateraan- en waterafvoer. Naast je tent of caravan mag je hier ook een bijzettentje van maximaal 4m2 plaatsen. Wil je op vakantie met hond? Dat kan want je mag er zelfs 2 meenemen. Op de kampeerplaats is ruimte om 1 auto te parkeren.

Alle activiteiten kunt u vinden onder het tabblad Omgeving, Evenementenkalender.

Campingfaciliteiten bij de hand
De gemeenschappelijke gebouwen voor de camping zijn voorzien van toiletten, douches, wasplaatsen en babyruimtes. Alles wat je nodig hebt om comfortabel te kamperen. Voor de douches kan je gebruik maken van muntjes. Op elk kampeervelden ligt een speeltuintje met zandbak en speeltoestellen voor de kinderen. Je kan dus makkelijk een oogje in het zeil houden vanaf de caravan of tent. Als je een hond meeneemt vragen we je wel deze altijd aangelijnd te houden en uit te laten op het speciale hondenuitlaat terrein. Naast het park loop je ook zo de bossen in voor een heerlijke wandeling samen.

Genieten van de buitenlucht
Kamperen betekent natuurlijk veel buiten zijn en onder ideale omstandigheden genieten van heel veel zon. De ruime kampeerplaatsen bieden je de mogelijkheid om lekker buiten te zitten, buiten te eten en te barbecueën als het weer en brandgevaar dit toelaten. De kampeerplaatsen liggen op loopafstand van de recreatievijver met strand, maar ook van het zwembad en het Grand Café.
Het is ook mogelijk om een kampeerplaats met voorkeur te boeken, op een speciaal uitgezochte plek. Bijvoorbeeld in dat mooie zonnige hoekje waar je vorig jaar ook stond.
Bij de campingplaatsen is ook genoeg ruimte om te badmintonnen en spelletjes te spelen met de kinderen en hun nieuwe campingvrienden.

               standaardkampeerplaats    comfortkampeerplaats:
2 personen:        € 165,00 all-in              € 173,00 all-in

All-in: inclusief 2 entree kaarten voor Wildlands Adventure Zoo Emmen, 1 dag fiets verhuur voor 2 personen, slagboompas, borg slagboompas, administratiekosten, elektra, koud water, parklasten, 1 bijzettent (max 4 m²) en 1 auto bij de kampeerplaats. Het arrangement is geldig van 1 april t/m 7 juli en van 1 september t/m 23 september.
Het is mogelijk om meerdere dagen een fiets te huren (tegen betaling).

 • Wildlands Adventure arrangement. 4 dagen kamperen op een toeristische plaats met 2 personen. Inclusief 1 dag gratis fietsverhuur (2pers) en 2 toegangskaarten voor Wildlands Adventure Zoo Emmen. Wat wij u te bieden hebben: Volop fiets-, wandel- en ruiterpaden in de omgeving. Openlucht zwembad met grote glijbaan (36m) (openingstijden afhankelijk van de weersomstandigheden). Apart peuterbad. Recreatieplas met zandstrand. Parkshop met (verse) broodjesservice. Speeltuin met diverse speeltoestellen. Toeristische plaatsen op aparte veldjes. Comfortplaatsen. Gezellig Grand Cafe met snackbar. Poolbiljart. Recreatieruimte. Fietsenverhuur. WIFI aanwezig in het Grand Café. Sport- en speelvelden. Midgetgolfbaan. Uitgebreid recreatieprogramma tijdens de meivakantie, Hemelvaart + Pinksteren en het hoogseizoen. Complete wasserette met wasmachines, drogers, centrifuge en strijkgelegenheid. Goed verzorgd sanitair, deels aangepast voor mindervaliden. Op loopafstand van strandbad en manege.
 • Type
  Kampeerplaats
 • Oppervlakte
  ca. 100 m²
 • Aantal Personen
  2
 • Aantal Huisdieren
  2