Naar boven
 
Reserveringen 085 070 4777
Receptie 0592-501220

Toeristische Kampeerplaats 2018

Wifi beschikbaar rond het hoofdgebouw !
Speciale arrangementen

Lees alles over onze speciale arrangementen en beleef een unieke vakantie op de Tien Heugten.

Bekijk alle arrangementen
Bekijk alle fotos
Type: Kampeerplaats
Aantal personen: 6
Recreatiepark De Tien Heugten
Westdorperstraat 29
9443 TM Schoonloo
Tel: 085 070 4777
Ligging
Omgeving
Faciliteiten
Kenmerken
Foto's
Kaart

Toeristische Kampeerplaats


Op vakantie met caravan of tent, dat kan op de camping van Recreatiepark de Tien Heugten. De toeristische kampeerplaatsen bevinden zich op een apart veld en hebben een grootte van ongeveer 100m2. Je kunt met maximaal 6 personen gebruik maken van een plaats. De stroomvoorziening geeft 6 ampère af.
Naast je tent of caravan mag je hier ook een bijzettentje van maximaal 4m2 plaatsen. Wil je op vakantie met hond?
Dat kan want deze mag mee en mag ook nog een vriendje meenemen. Op de kampeerplaats is ruimte om 1 auto te parkeren.

Alle activiteiten kunt u vinden onder het tabblad Omgeving, Evenementenkalender.

Campingfaciliteiten bij de hand
De gemeenschappelijke gebouwen voor de camping zijn voorzien van toiletten, douches, wasplaatsen en babyruimtes. Alles wat je nodig hebt om comfortabel te kamperen. Voor de douches kan je gebruik maken van muntjes.
Op elk kampeerveld ligt een speeltuintje met zandbak en speeltoestellen voor de kinderen. Je kan dus makkelijk een oogje in het zeil houden vanaf de caravan of tent. Als je een hond meeneemt vragen we je wel deze altijd aangelijnd te houden en uit te laten op de speciale hondenuitlaatterreinen.
Naast het park loop je ook zo de bossen in voor een heerlijke wandeling samen.

Genieten van de buitenlucht
Kamperen betekent natuurlijk veel buiten zijn en onder ideale omstandigheden genieten van heel veel zon. De ruime kampeerplaatsen bieden je de mogelijkheid om lekker buiten te zitten, buiten te eten en te barbecueën als het weer en brandgevaar dit toelaten. De kampeerplaatsen liggen op loopafstand van de recreatievijver met strand, maar ook van het zwembad en het Grand Café. Het is ook mogelijk om een kampeerplaats met voorkeur te boeken, op een speciaal uitgezochte plek.
Bijvoorbeeld in dat mooie zonnige hoekje waar je vorig jaar ook stond.
Bij de campingplaatsen is ook genoeg ruimte om te badmintonnen en spelletjes te spelen met de kinderen en hun nieuwe campingvrienden.

Bekijk hier de prijzen voor onze Toeristische Kampeerplaatsen en Comfort Plaatsen en voor de Seizoensplaatsen.

€ 20,- per plaats per nacht in het voor- en naseizoen (excl. bijkomende kosten zoals parklasten, slagboompas en administratiekosten)

€ 25,- per plaats per nacht in het hoogseizoen excl. bijkomende kosten zoals parklasten, slagboompas en administratiekosten)

Parklasten: € 1,50 per persoon, per nacht.

Slagboompas: € 5,00 per plaats.

Borg slagboompas: € 5,00 per plaats.

Administratiekosten: € 11,50 per boeking.

Huisdieren:  € 5,00 per dier, per nacht. 

Voorkeurskosten: € 15,00 per plaats.

Douchemunten: € 0,50 per stuk

Voor informatie: 0592-501220 of 085-0704777
 • Wat wij u te bieden hebben: Openlucht zwembad met grote glijbaan (36m). Apart peuterbad. Recreatieplas met zandstrand. Parkshop met (verse) broodjesservice. Speeltuin met diverse speeltoestellen. Toeristische plaatsen op aparte veldjes. Comfortplaatsen. Gezellig Grand Cafe met snackbar. Poolbiljart. Recreatieruimte. Fietsenverhuur. Internet aanwezig in het Grand Cafe. Sport- en speelvelden. Midgetgolfbaan. Uitgebreid recreatieprogramma (tijdens de meivakantie, hemelvaart/pinksteren en de zomervakantie). Complete wasserette met wasmachines, drogers, centrifuge en strijkgelegenheid. Goed verzorgd sanitair, deels aangepast voor mindervaliden. Op loopafstand van strandbad en manege. Volop fiets-, wandel- en ruiterpaden in de omgeving.
 • Type
  Kampeerplaats
 • Aantal Personen
  6
 • Oppervlakte
  ca. 100 m²
 • Aantal Huisdieren
  2