Naar boven
 
Reserveringen 085 070 4777
Receptie 0592-501220

Toeristische Comfortplaats 2018

Wifi beschikbaar rond het hoofdgebouw !
Speciale arrangementen

Lees alles over onze speciale arrangementen en beleef een unieke vakantie op de Tien Heugten.

Bekijk alle arrangementen
Bekijk alle fotos
Type: Kampeerplaats
Aantal personen: 6
Recreatiepark De Tien Heugten
Westdorperstraat 29
9443 TM Schoonloo
Tel: 085 070 4777
Ligging
Omgeving
Faciliteiten
Kenmerken
Foto's
Kaart

Toeristische Comfortplaats


Lekker op kampeervakantie op de camping van Recreatiepark de Tien Heugten. De toeristische comfortplaatsen bevinden zich op een apart campingveld en hebben een grootte van ongeveer 100m2. Je kunt met maximaal 6 personen gebruik maken van deze plaats.
De voorzieningen van de comfortplaatsen hebben net dat beetje extra wat je kampeervakantie wel heel comfortabel maakt. De stroomaansluiting levert 10 ampère.
Daarnaast kan je ook een aansluiting krijgen op, CAI TV (uw tv dient full-HD te zijn), stromend water en de afvoer. Naast je tent of caravan mag je hier ook een bijzettentje van maximaal 4m2 plaatsen. Wil je op vakantie met hond? Dat kan want je mag er zelfs 2 meenemen. Op de kampeerplaats is ruimte om 1 auto te parkeren.

Campingfaciliteiten bij de hand
De gemeenschappelijke gebouwen voor de camping zijn voorzien van toiletten, douches, wasplaatsen en babyruimtes. Alles wat je nodig hebt om comfortabel te kamperen.
Voor de douches kan je gebruik maken van muntjes. Op elk kampeervelden ligt een speeltuintje met zandbak en speeltoestellen voor de kinderen.
Je kan dus makkelijk een oogje in het zeil houden vanaf de caravan of tent. Als je een hond meeneemt vragen we je wel deze altijd aangelijnd te houden en uit te laten op het speciale hondenuitlaatterreinen. Naast het park loop je ook zo de bossen in voor een heerlijke wandeling samen.

Alle activiteiten kunt u vinden onder het tabblad Omgeving, Evenementenkalender.

Genieten van de buitenlucht
Kamperen betekent natuurlijk veel buiten zijn en onder ideale omstandigheden genieten van heel veel zon. De ruime kampeerplaatsen bieden je de mogelijkheid om lekker buiten te zitten, buiten te eten en te barbecueën als het weer en brandgevaar dit toelaten. De kampeerplaatsen liggen op loopafstand van de recreatievijver met strand, maar ook van het zwembad en het Grand Café.
Het is ook mogelijk om een kampeerplaats met voorkeur te boeken, op een speciaal uitgezochte plek. Bijvoorbeeld in dat mooie zonnige hoekje waar je vorig jaar ook stond.
Bij de campingplaatsen is ook genoeg ruimte om te badmintonnen en spelletjes te spelen met de kinderen en hun nieuwe campingvrienden.

Bekijk hier de prijzen voor onze Toeristische Kampeerplaatsen en Comfort Plaatsen en voor de Seizoensplaatsen.

€ 23,- per plaats per nacht in het voor- en naseizoen (excl. bijkomende kosten zoals parklasten, slagboompas en administratiekosten)

€ 28,- per plaats per nacht in het hoogseizoen (excl. bijkomende kosten zoals parklasten, slagboompas en administratiekosten)Parklasten: € 1,50 per persoon, per nacht.

Slagboompas: € 5,00 per plaats.

Borg slagboompas: € 5,00 per plaats.

Administratiekosten: € 11,50 per boeking.

Huisdieren:  € 5,00 per dier, per nacht.

Voorkeurskosten: € 15,00 per plaats.

Exclusief € 5,00 borg slagboompas. Voor informatie: 0592-501220 of 085-0704777

 • Wat wij u te bieden hebben: Openlucht zwembad met grote glijbaan (36m) (openingstijden afhankelijk van de weersomstandigheden.) Apart peuterbad. Recreatieplas met zandstrand. Parkshop met (verse) broodjesservice. Speeltuin met diverse speeltoestellen. Toeristische plaatsen op aparte veldjes. Comfortplaatsen. Gezellig Grand Cafe met snackbar. Poolbiljart. Recreatieruimte. Fietsenverhuur. WIFI aanwezig in het Grand Café. Sport- en speelvelden. Midgetgolfbaan. Uitgebreid recreatieprogramma (tijdens de meivakantie, hemelvaart/pinksteren en de zomervakantie). Complete wasserette met wasmachines, drogers, centrifuge en strijkgelegenheid. Goed verzorgd sanitair, deels aangepast voor mindervaliden. Op loopafstand van strandbad en manege. Volop fiets-, wandel- en ruiterpaden in de omgeving.
 • Type
  Kampeerplaats
 • Aantal Personen
  6
 • Oppervlakte
  ca. 100 m²
 • Aantal Huisdieren
  2