Naar boven
 
Reserveringen 085 070 4777
Receptie 0592-501220

Seizoenplaats 2018

Wifi beschikbaar rond het hoofdgebouw !
Speciale arrangementen

Lees alles over onze speciale arrangementen en beleef een unieke vakantie op de Tien Heugten.

Bekijk alle arrangementen
Bekijk alle fotos
Type: Kampeerplaats
Aantal personen: 6
Recreatiepark De Tien Heugten
Westdorperstraat 29
9443 TM Schoonloo
Tel: 085 070 4777
Ligging
Omgeving
Faciliteiten
Kenmerken
Foto's
Kaart

Op onze gezinscamping kunt u terecht met caravans en tenten voor maximaal 6 personen. De ruime kampeerplaatsen (ca. 100m2) zijn gesitueerd op aparte veldjes met diverse speeltoestellen. Er is keuze tussen standaard kampeerplaatsen, voorzien van 6 ampère elektra-aansluiting of comfort kampeerplaatsen. Deze hebben een 10 ampère elektra-aansluiting, mogelijkheid tot aansluiting op CAI televisie (uw televisie dient full-HD te zijn) en een wateraanvoer en waterafvoer. Naast je tent of caravan mag je hier ook een bijzettentje van maximaal 4m2 plaatsen. Wil je op vakantie met hond? Dat kan want je mag er zelfs 2 meenemen. Op de kampeerplaats is ruimte om 1 auto te parkeren.

Campingfaciliteiten bij de hand
De gemeenschappelijke gebouwen voor de camping zijn voorzien van toiletten, douches, wasplaatsen en babyruimtes. Alles wat je nodig hebt om comfortabel te kamperen.
Voor de douches kan je gebruik maken van muntjes. Op elk kampeervelden ligt een speeltuintje met zandbak en speeltoestellen voor de kinderen.
Je kan dus makkelijk een oogje in het zeil houden vanaf de caravan of tent. Als je een hond meeneemt vragen we je wel deze altijd aangelijnd te houden en uit te laten op het speciale hondenuitlaatterrein. Naast het park loop je ook zo de bossen in voor een heerlijke wandeling samen.

Genieten van de buitenlucht
Het hele seizoen kunt u verblijven op ons park. Een mooie fietstocht overdag in de Drentse bossen en daarna ´s avonds een biertje of een glas heerlijke wijn drinken op het terras van het Grand Café. Hoe kan genieten beter beginnen dan op de Tien Heugten. Voor de kinderen is er voldoende vertier om samen te spelen met hun campingvrienden. Bij de campingplaatsen is genoeg ruimte om te badmintonnen en spelletjes te spelen met andere kinderen, ook kunnen ze mee gaan met het recreatieteam naar het sportveld voor een leuke activiteit.
Prijzen:
In de periode van 1 april t/m 15 oktober, kunt u heerlijk kamperen op het park.
               standaardkampeerplaats    comfortkampeerplaats:
Standaardplaats: € 1186,59 Comfortplaats: € 1256,59 Exclusief: Parklasten: € 195,00. Slagboompas: € 5,00 per plaats. Borg slagboompas: € 5,00 per plaats. Administratiekosten: € 21,50 per boeking. Huisdieren: € 55,00 per dier. Milieuheffing € 85,00 Voorkeurskosten: € 15,00 per plaats. Voor informatie: 0592-501220 of 085-0704777 Voor informatie: 0592-501220 of 085-0704777

 • Wat wij u te bieden hebben: Openlucht zwembad met grote glijbaan (36m). Apart peuterbad. Recreatieplas met zandstrand. Parkshop met (verse) broodjesservice. Speeltuin met diverse speeltoestellen. Toeristische plaatsen op aparte veldjes. Comfortplaatsen. Gezellig Grand Cafe met snackbar. Poolbiljart. Recreatieruimte. Fietsenverhuur. WIFI aanwezig in het Grand Café. Sport- en speelvelden. Midgetgolfbaan. Uitgebreid recreatieprogramma (tijdens de meivakantie, hemelvaart / pinksteren en de zomervakantie). Complete wasserette met wasmachines, drogers, centrifuge en strijkgelegenheid. Goed verzorgd sanitair, deels aangepast voor mindervaliden. Op loopafstand van strandbad en manege. Volop fiets-, wandel- en ruiterpaden in de omgeving.
 • Type
  Kampeerplaats
 • Aantal Personen
  6
 • Oppervlakte
  ca. 100 m²
 • Aantal Huisdieren