Naar boven
 
Reserveringen 085 070 4777
Receptie 0592-501220

Last Minute op reis voor de beste prijs

Wifi beschikbaar rond het hoofdgebouw !
Speciale arrangementen

Lees alles over onze speciale arrangementen en beleef een unieke vakantie op de Tien Heugten.

Bekijk alle arrangementen
Type D Comfort 6 persoons bungalow
  • vanaf 
  • € 248
  • per week
Type A Comfort 4 persoons chalet
  • vanaf 
  • € 204
  • per week
Type E Comfort 8 persoons bungalow
  • vanaf 
  • € 292
  • per week

Last Minute op vakantie in Drenthe

Er spontaan tussenuit, een weekendje weg, een week vakantie of een paar dagen genieten in de natuur? Met de last minute aanbiedingen op Recreatiepark de Tien Heugten wordt dit uitje waarheid. Hier kan je namelijk een chalet huren voor de laagste prijs. Je ontvangt al vanaf 9 weken voor aankomst 20% korting op de geldende huurprijs. Zeker de moeite waard als je even los wil komen van je werk en wil ontspannen in de natuur.

Dwalen door de natuur

Direct naast het park begint het bos. Wandelingen en fietstochten beginnen hier, dus laadt de fietsen op de auto en stop je wandelschoenen maar vast in de tas. Door Drenthe lopen ontelbare routes door de natuur, je kan dus even helemaal los komen uit alle drukte en het dagelijkse leven. Na een paar stressvolle of drukke weken kan het heerlijk zijn om even de zinnen te verzetten. Met een last minute aanbieding van Recreatiepark de Tien Heugten kan dat. De actieve vakantieganger kan ook nog eens te paard de omgeving verkennen, want er is een manage vlakbij. Wil je je even helemaal uitleven, dat kan in het buitensportpark in Gasselte.

In alle rust bijkomen

Niet alleen actievelingen komen tot hun recht in Drenthe, je kan hier ook helemaal ontspannen. Op warme zomerdagen kan je zonnebaden op het strand van de recreatieplas of lekker een boek lezen in de tuin van het chalet. Is het weer wat minder, geen probleem. Breng een bezoek aan een sauna in de buurt of laat je verwennen in een beautysalon. Ook dit kan je last minute beslissen.

Een weekendje weg met vrienden

Spontaan een weekendje winkelen met vriendinnen of bijkletsen bij een high tea, ook dan zijn de last minute aanbiedingen voor een chalet op vakantiepark de Tien Heugten een uitkomst. Plan een gezellige fietstocht in de omgeving voor de volgende dag. Mannen opgelet, ook voor jullie is dit vakantiepark de beste plek. Het TT racecircuit in Assen ligt op 20km en dit is een comfortabel uitgangspunt voor alle races.

Een beloning voor het harde werken

Er zijn heel veel redenen om een last minute op Recreatiepark de Tien Heugten te boeken. De kinderen zullen zich hier uitstekend vermaken. In de zomer zwemmen ze naar hartelust in het zwembad en de recreatievijver en hebben ze urenlang plezier met het animatieteam. Maar ook in de lente en herfst is er van alles te doen. Zijn ze thuis gekomen met een goed rapport? Dan is een bezoek aan Wildlands adventure Zoo en Avonturenpark Slagharen een fijne beloning voor hun harde werken.

Op vakantie met een laag budget

In tijden van crisis is er niet altijd even veel geld over voor luxe vakantie. Een goede last minute aanbieding kan dan een goede uitkomst zijn. Met deze lage prijzen kunnen kan je met je gezin toch genieten van veel faciliteiten op een A-locatie. Een zwembad met 36m lange glijbaan en peutergedeelte, een treintje voor de ophaalronde voor de animatie en een recreatievijver met zandstrand, je hoeft je geen zorgen te maken want ze zullen genieten. Daarnaast zullen ook alle attracties, musea en de prachtige natuur jullie vakantie compleet maken. Houdt de last minute aanbiedingen op Recreatiepark de Tien Heugten goed in de gaten, want voor je het weet zitten we vol.