Naar boven
 
Reserveringen 085 070 4777
Receptie 0592-501220

Landgoed de Huynen

Wifi beschikbaar rond het hoofdgebouw !
Speciale arrangementen

Lees alles over onze speciale arrangementen en beleef een unieke vakantie op de Tien Heugten.

Bekijk alle arrangementen

Naast recreatiepark de Tien Heugten wordt een nieuw vakantiepark gerealiseerd, namelijk Landgoed de Huynen. Op dit nieuw te bouwen park worden diverse typen chalets en bungalows aangeboden in elke prijsklasse en met alle mogelijke luxe die u zich wenst. De sfeer van het park wordt bepaald door het water.
Het park grenst niet alleen aan de recreatievijver, maar door het hele park zijn kanalen en waterwegen aangelegd waar de vakantiehuizen direct aan grenzen. Dat betekent buiten op het terras zitten en uitkijken over het water. De ruime grondstukken waar de woningen op staan maken dat u een fijne grote tuin heeft.

Luxe chalets

Op het park worden chalets in het type Korenbloem en Boterbloem aangeboden, beiden geschikt voor 4 personen. Doordat de woningen met 2 slaapkamers gebouwd worden is de ruimte voor de woonkamer en keuken extra groot en kunt u ook op dagen dat het weer wat minder is uitstekend binnen recreëren. Dan zijn er de notariswoningen.
Ook 2 typen chalets, waarbij de woning van 60m2 geschikt is voor 4 personen en het 70m2 chalet 6 personen kan huisvesten.

Vrijstaande bungalows aan het water

De vrijstaande bungalows die hier gerealiseerd kunnen worden zijn de Dotterbloem en Zwanebloem voor 6 personen en Orchidee voor 8 personen. Allen verdeeld over 2 etages. Ook deze woningen hebben allen een zeer ruime tuin en er is zelfs de mogelijkheid om een aanlegsteiger aan het water te realiseren.

Vakantiehuis verhuren

De eerste woningen op het park zijn al beschikbaar voor de verhuur. De ideale manier om een stukje van je investering terug te verdienen.
We werken samen met een professionele verhuurorganisatie, die uw woning via internet aanbied en online reserveren mogelijk maakt. Natuurlijk kunt u, wanneer de woning niet verhuurd is, hier zelf gebruik maken en genieten van een vakantie in Drenthe aan het water.

Faciliteiten van Landgoed de Huynen

Landgoed de Huynen ligt aan een grote recreatievijver net buiten het dorpje Schoonloo. Via een pad kan je naar het naastgelegen recreatiepark de Tien Heugten lopen en gebruik maken van alle aanwezige faciliteiten zoals het grote zwembad met 36m lange glijbaan, de speeltuinen, animatie, Grand Café en de recreatieruimte.
Daarnaast ligt het ook nog eens in hartje Drenthe, wat betekent dat je eenvoudig de hele provincie kunt ontdekken vanaf je voordeur. Fietsen, wandelen en paardrijden, maar ook uitstapjes met de auto naar de hunebedden, Drents-Friese Wold, Emmen Zoo of Assen.