Naar boven
 
Reserveringen 085 070 4777
Receptie 0592-501220

Investeren in een eigen recreatiewoning, op vakantie wanneer jij dat wilt

Wifi beschikbaar rond het hoofdgebouw !
Speciale arrangementen

Lees alles over onze speciale arrangementen en beleef een unieke vakantie op de Tien Heugten.

Bekijk alle arrangementen

 

Hendrik Russchen 0592 50 12 20 | 06 46 40 40 72

Op recreatiepark de Tien Heugten staan regelmatig stacaravans en chalets te koop. Ga jij graag op vakantie naar Drenthe of heb je altijd al een eigen plekje willen hebben op ons vakantiepark? Dan kan je één van de woningen uit particulier bezit kopen.
Hiermee kan je, wanneer je maar wilt en zo lang je maar wilt, tot rust komen in je eigen vakantie-omgeving. Genieten van het prachtige Drentse landschap, de faciliteiten van het park en alles wat erbij hoort.

Natuurlijk kan je ook proberen om een stukje van je investering terug te verdienen door je stacaravan of chalet te verhuren in de periodes dat je er zelf niet bent.

 

Complete vakantiewoningen te koop

Er zijn diverse typen woningen die je kan kopen, van stacaravans met 1 slaapkamer en een eenvoudige douche tot chalets voor 8 personen met luxe badkamer en keuken. Bij veel accommodaties staat een tuinhuisje om bijvoorbeeld fietsen of tuinmeubilair op te bergen. De tuin zelf nodigt niet alleen uit tot buiten zitten, maar je hebt ook de vrijheid om lekker te gaan tuinieren.

Overzicht van koopwoningen

De volgende bungalows, chalets en stacaravans staan te koop op de Tien Heugten. Door op de woning te klikken kan je alle details, beschrijving en foto’s bekijken. Op de park plattegrond kan je de ligging per huisnummer bekijken en zo de beste locatie voor jouw eigen vakantiehuisje te kiezen. De Tien Heugten is een uitstekende bestemming.