Naar boven
 
Reserveringen 085 070 4777
Receptie 0592-501220

Vakantie in de buitenlucht op de mooiste plekken

Wifi beschikbaar rond het hoofdgebouw !
Speciale arrangementen

Lees alles over onze speciale arrangementen en beleef een unieke vakantie op de Tien Heugten.

Bekijk alle arrangementen
Laagseizoen arrangement 2018 Recreatiepark De Tien Heugten

Kampeerplaats - 6 personen - ca. 100 m2
Vanaf € 262,47 per seizoen
Meer informatie

Seizoenplaats 2018 Recreatiepark De Tien Heugten

Kampeerplaats - 6 personen - ca. 100 m2
Vanaf € 1494,09 per seizoen
Meer informatie

Toeristische Kampeerplaats 2018 Recreatiepark De Tien Heugten

Kampeerplaats - 6 personen - ca. 100 m2
Vanaf € 15,00 per dag
Meer informatie

Boek nu
Toeristische Comfortplaats 2018 Recreatiepark De Tien Heugten

Kampeerplaats - 6 personen - ca. 100 m2
Vanaf € 28,00 per dag
Meer informatie

Boek nu

Recreatiepark de Tien Heugten is voor een groot deel een camping met diverse kampeerplaatsen voor elk moment van het jaar. De toeristische plaatsen en comfortplaatsen zijn vooral bedoeld voor de vakantiegangers die een paar dagen of weken, met hun caravan of tent, op onze camping willen verblijven. Deze zijn allemaal voorzien van 6 of 10 ampère stroom en als je wilt is een aansluiting op het water of televisie mogelijk.
In de gemeenschappelijke gebouwen zijn de toiletten, douches en (af)wasmogelijkheden te vinden. Deze zijn deels aangepast voor mindervaliden.

Dan zijn er de seizoensplaatsen voor diegenen die graag, het hele jaar door, af en toe naar hun caravan of tent willen gaan om te genieten. Zet aan het begin van het jaar je tent of caravan op en je kan hem tot het einde van het seizoen laten staan. Zo kan je er altijd spontaan een weekendje tussenuit.
Natuurlijk kan je met deze plaatsen ook gebruik maken van alle genoemde faciliteiten.

Voor de kinderen zijn er speeltuinen op alle campingvelden, compleet met zandbak en klimtoestellen. Wil je op vakantie met je hond? Dat kan, je mag er maximaal 2 meenemen. Voor hen zijn er speciale uitlaatvelden, neem je wel een schepje en zakje mee?
Je kan de auto bij de campingplaats parkeren, voor de chalets is er een algemene parkeerplaats niet ver van de woningen. Om met de auto het park op te kunnen ontvang je van ons een slagboompasje. Houd er rekening mee dat de slagboom tussen 23.00 en 7.00 gesloten is. Bij de ingang van het park is een grote parkeerplaats voor een 2e auto of als je bezoek krijgt.