Huren

Accommodaties

Recreatiepark De Tien Heugten heeft een apart veld met verhuurchalets, een rustig gelegen stacaravan gedeelte en een ruim opgezet chaletpark aan de recreatieplas. Op het strand aan de recreatieplas kunt u lekker zonnen en ter afkoeling neemt u een duik in de plas.

Openlucht Zwembad

Zwemt u liever in het zwembad, dat kan ook. Op het park vind u een openlucht zwembad met glijbaan, en een apart peuterbad. Het recreatieteam zorgt in het hoogseizoen dagelijks voor vermaak en ontspanning.

Vervoer met ons treintje

Ons treintje haalt de kinderen op van het park en brengt ze naar de recreatieruimte, na de activiteit zorgt onze treinmachinist dat alle kinderen weer worden teruggebracht.

Verder worden er vanuit de kantine diverse activiteiten georganiseerd, zoals karaoke, muziekavonden, bingo en kaarten en sjoelen.

Zoals u ziet heeft Recreatiepark De Tien Heugten u veel te bieden. Wij hopen dan ook u binnenkort als gast te mogen begroeten.

Huurchalets

6-pers. vrijstaand chalet - ca. 40 m² Indeling: comfortabel chalet met woonkamer en een open keuken. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Drie slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed en twee met ieder een stapelbed.

Kenmerken huurchalets

De chalets beschikken ieder over een tv, gasfornuis en terras met tuinmeubilair. U dient uw auto te parkeren op de centrale parkeerplaats nabij de chalets. De inrichting/indeling van de chalets kan onderling verschillen.

Huisdieren zijn in de verhuurchalets niet toegestaan.

 

Voor informatie over verhuur kunt u bellen naar 0592-501220 of mailen via tienheugten@succesholidayparcs.nl

Recreatiepark De Tien Heugten

Westdorperstraat 29
9443 TM Schoonloo
Tel: +31 (0) 592 - 501 220
info@detienheugten.nl
Erkend Leerbedrijf  ANWB Erkenning