Naar boven
 
Reserveringen 085 070 4777
Receptie 0592-501220
Brochures

Brochures en informatie van alle Tien Heugten downloaden

Wifi beschikbaar rond het hoofdgebouw !
Speciale arrangementen

Lees alles over onze speciale arrangementen en beleef een unieke vakantie op de Tien Heugten.

Bekijk alle arrangementen
De Tien Heugten Plattegrond
Download
Reglementen 2018
Download
De Tien Heugten Brochure
Download
Langoed de Huynen Plattegrond
Download

Heb je onze website bekeken en wil je alles nog eens rustig nalezen op een later moment? Dat kan met onze downloads. Sla ze op je tablet of computer op of print ze uit om aan de hele familie te laten zien. Hieronder vind je de brochure van Recreatiepark de Tien Heugten met alle faciliteiten en mogelijkheden op een rijtje.

Onmisbaar in de voorbereiding is de parkplattegrond. Hiermee kan je de kinderen van te voren al laten zien waar de recreatieplas en het zwembad zijn en hoever ze moeten lopen. Wil je graag een voorkeursplek boeken, dan kan je dat ook aan de hand van de plattegrond uitzoeken en bij boeking aangeven.

Zodra wij een voorbeeld van het animatieprogramma beschikbaar hebben, zullen we deze hier uploaden. Dit programma zal wel elke week anders zijn, maar het geeft je een idee van het soort activiteiten waaraan de kinderen kunnen meedoen. Elk jaar worden er braderieën, bingo, sjoelwedstrijden en muziekavonden georganiseerd. Ook deze kan je in een overzicht downloaden.
Hiermee ben je altijd op de hoogte van de mogelijkheden tijdens je verblijf. Eventuele wijzigingen in het programma zullen ter plaatse aangegeven worden.

Verder vind je hier onze prijslijsten voor de chalets en de kampeerplaatsen, alsook de seizoensarrangementen. En als laatste kan je hier de huisregels van het park inlezen.